Over Storytelling People

Great stories start a fire!

 

 

Storytelling People gelooft in het verhaal als primair communicatiemiddel om mensen te verbinden. Een goed verhaal is als een vuur: warm, verbindend en bezielend. Mensen verbinden en eenheid brengen in het verhaal van organisaties en ondernemingen: daartoe bestaat Storytelling People.

Wij enthousiasmeren organisaties met het vastleggen, vertellen en verspreiden van hun corporate story. Met corporate storytelling en community building brengen wij dat verhaal intern en extern tot leven in storytelling campagnes, workshops, verhalen, personal video’s en de OneStory® App.

Onze missie

 

Storytelling People vindt, vertelt en verspreidt het verhaal voor bedrijven en merken. Wij worden gedreven door onze passie voor storytelling. Wij zien dat mensen op zoek zijn naar een authentiek verhaal waarin ze kunnen geloven en dat ze willen delen: met elkaar, met bedrijven, met merken, met organisaties.

one story community management

Storytelling People verbindt mensen

 

Ons unieke verhaal heeft te maken met wat de mens ten diepste drijft: contact leggen, verhalen uitwisselen. Onze kracht – mensen verbinden – vond al plaats in de oertijd rond de warmte van het vuur. We leven nu in het content tijdperk. Reclame als instrument heeft alle gerichte kracht verloren door de explosief groeiende online wereld. Alles kan individueel beleefd worden. De reactie: mensen zoeken naar echtheid, authenticiteit – een verhaal om te delen met elkaar. Zo’n verhaal kan niet meer van bovenaf komen, maar ontwikkelt zich van binnenuit.

Wij helpen organisaties hun verhaal te vinden, vertellen en verspreiden met corporate story, corporate storytelling en community building.

Corporate story

Ondernemingen met een verhaal zijn succesvoller

Wat bindt ons? Waarom zijn we op aarde? Als er iets van belang is in deze tijd is het eenheid van identiteit, eenheid van ambitie. Bedrijven die hun eigen verhaal kennen en dit levend houden, zijn succesvoller.

Corporate Storytelling

Mensen vinden betekenis in verhalen delen

Met storytelling brengen we emotie in verhalen en stellen zo bedrijven en mensen in staat om te verbinden. Het inspireert tot interactieve conversatie. Het maakt transparant. Het toont authentieke betrokkenheid.

Community building

OneStory® is de menselijke online verbinder

De beste community builder is het verhaal dat mensen willen delen. Een bedrijf moet een verhaal hebben en een community zijn. De OneStory® App maakt bouwen aan relaties gemakkelijker.